Allereerst van harte gefeliciteerd met jullie voorgenomen huwelijk !

Mag ik mij even voorstellen.

Ik ben Miranda en na een struintocht langs diverse werkgevers vond ik mijn passie voor fotografie. Ik maak heel graag foto’s en het is heerlijk prachtige momenten als bruiloft, zwangerschap of New born of kids vast te leggen.

miranda

Miranda Kamphuis

Fotograaf

Ik onder andere gespecialiseerd in bruidsfotografie. Jullie liefde nodigt mij uit een prachtig album te maken met jullie foto's die jullie keer op keer weer kunnen bekijken. Ik ben een spontane fotograaf, doordat ik goed met mensen kan omgaan en aanvoel wat er in hen omgaat, weet ik al gauw hoe jullie album er uit moet zien. Natuurlijk heb ook ik een eigen stijl ontwikkelt en ben ik gek op gekke dingen.....Je moet niet gek kijken als je me op mijn buik in het gras vind of met opgestroopte broekspijpen in het water, alles voor de ultieme foto, maar ook onzichtbaar om die ene intieme foto te maken.

Waarom Miranda Kamphuis?

Weken van te voren zijn jullie druk met de voorbereidingen, dagen en uren, besteden jullie aan het uitzoeken van de perfecte jurk, het passende pak, de mooiste locatie, een goede videograaf, de heerlijkste bruidstaart, een plek voor de huwelijksnacht en een heerlijk ontbijt, alles moet perfect zijn. En dan is het zover. Met minder lange nagels als een jaar geleden, staan jullie vroeg op.

Het wordt jullie dag en Miranda Kamphuis zorgt ervoor dat deze dag prachtig wordt vast gelegd, zodat jullie nog vaak kunnen nagenieten....